Let’s meet the team!

Meer cocktailcultuur creëren, dat is het doel van J.D. Hospitality. Onze passie voor dit mooie vak straalt door in verschillende facetten van het bedrijf. Maar het belangrijkste blijven natuurlijk de bartenders die hun passie overdragen, graag introduceren wij jullie ons prachtige team van startenders. 

The team

Jan Dirk

Mijn naam is Jan Dirk Huijser van Reenen. Al van kleins af aan ben ik enorm geïnteresseerd in gastronomie en alles omtrent eten en drinken, we doen dit tenslotte elke dag. Sinds 2011 ben ik mij gaan verdiepen in cocktails.

Al snel kwam ik in aanraking met een hoog aangeschreven cocktail cateraar en consultant. Na jarenlang in voornamelijk Amsterdam  maar ook internationaal cocktail caterings en consulten te hebben gefaciliteerd, en afgestudeerd te zijn aan de Hogere Hotel School ben ik in 2015 voor mezelf begonnen. In meerdere nationale cocktailcompetities gestaan en uiteindelijk resulteerde dit in een bedrijfsplan om in Kaapstad dit bedrijf voort te gaan zetten.

Toen kwam de liefde op het pad. Besloten om naar Limburg te verhuizen om met mijn vriendin samen te kunnen zijn. Na heel even uit de horeca te zijn geweest begon het toch weer te kriebelen. Ik mis de cocktails! En zo is J.D. Hospitality geboren.

Een gedreven jonge professional met passie voor het vak. Want barman, barkeeper of bartender zijn is dan ook zeker een vak!

Jan Dirk
Barman Michiel

Michiel

Michiel is een echte horeca veteraan, enorm veel ervaring als bartender en vindt het het leukste om net even dat stapje extra te doen voor die onvergetelijke avond natuurlijk! Alles draait om de cocktail beleving.

Favoriete cocktail: old fashioned

Demi

In het dagelijks leven werkt Demi als grafisch ontwerper en in het weekend vertaalt ze haar creativiteit graag naar een lekkere cocktail. Ze vindt het gezellig om een praatje met je te maken tijdens een workshop of catering maar vindt het ook heerlijk om een drukke dienst te draaien.

Wanneer je haar in het weekend tegen komt, drinkt ze (bijna) altijd een Amaretto Sour.

Actie Demi
Actie Stan

Stan

Stan vindt het fantastisch om drukke diensten te draaien, veel cocktails maken zonder compromis op kwaliteit en uiterlijk! Kwaliteit staat bij Stan dan ook hoog in het vaandel.

Naast zijn studie, sporten en drummen werkt hij graag in de weekenden op festivals, feesten&partijen en workshops voor JD Hospitality.

Lindy

Lindy is altijd al fan geweest van cocktails en zij vindt het dan ook super leuk om een workshop of catering te draaien.

Lindy is zelf een zoete kauw daarom kan je haar blij maken met een Pornstar Martini, maar je kan haar ook blij maken met een Tom Collins of een Dark & Stormy.

Actie Lindy
Actie Ramon

Ramon

Van Ramon krijg je een “service with a smile”. Hij is altijd in voor een feestje, catering of een workshop.

En ook voor cocktails geldt je moet alles een keer geprobeerd hebben, “off menu” is dan ook geen probleem.

Milly

In het dagelijkse leven werkt Milly als marketeer en in het weekend maakt ze graag cocktails op workshops en evenementen. Het allerleukste van het zijn van een bartender vindt ze het socializen met mensen en de variatie van werkzaamheden, geen enkele klus is hetzelfde.

Je kan haar wakker maken voor een Amaretto sour of een Dark & Stormy.

Actie Milly
Actie Lauren

Lauren

Lauren vindt het erg leuk om mensen van alles bij te leren over cocktails door ze een leuke en leerzame workshop ervaring te geven, daarnaast is het draaien van drukke diensten en vele cocktails maken op een catering ook een favoriet van Lauren.

Verder is zij heel secuur in haar werk en zorgt zij er dan ook voor dat de cocktails hoog van kwaliteit en mooi voor het oog zijn.

Luuk

 

Luuk komt uit Weert, 18 jaar en nu al geïnteresseerd in cocktails. Luuk doet dit met veel plezier. Hij vindt het belangrijk om andere mensen aan het lachten te maken en ze te laten genieten van hun lekkere drankjes.

Actie Luuk
cocktail schenken

Huub

Bij Huub staat de ervaring en beleving voor de gast centraal. 
Huub staat dan ook altijd klaar om geintresseerd over cocktails te praten, of enig ander onderwerp.

“De tevredenheid van de gast is dan ook zaak, in welke vorm dan ook.

Levi

 

Levi heeft inmiddels enkele jaren horeca ervaring en vindt het leuk om achter de bar te staan en op een drukke avond voor iedereen de juiste cocktail te maken.

Anonieme Levi

The team

“Meer cocktail cultuur creëren, dat is het doel van team J.D. Hospitality”

Ons team kijkt er enorm naar uit om kwaliteit cocktails bij jullie te mogen faciliteren.