ONZE DIENSTEN

CATERING

J.D. Hospitality is constant bezig met de passie omtrent gastronomy & cocktails. Deze professionele kennis wordt gebruikt om catering in totaalpakketten aan te bieden of te personaliseren naar de wens van de gast. U kunt denken aan het verzorgen van barren, representatieve bartenders, glaswerk en uiteraard de mooiste producten en dranken. (til uw evenement naar een hoger niveau met J.D. Hospitality). Door de passie in o.a. cocktails kunt u altijd rekenen op een bijzonder, gedifferentieerd en succesvol evenement.

COCKTAIL WORKSHOPS

Wat is er nou leuker dan op een vrijgezellen feestje, verjaardag, bedrijfsactiviteit zelf je eigen cocktails te maken? Jezelf, iemand anders of personeel belonen met een heerlijke cocktails is bij ons mogelijk op locatie. Wij verzorgen gehele workshops, van shakers, tot glaswerk, korte interessante presentatie en dan snel zelf aan de slag. Personaliseren omtrent de wensen van de gast is vanzelfsprekend en een leuke activiteit gegarandeerd 😉

PERSONEEL TRAININGEN

Het succes van elke bar/horeca zaak zit hem in het personeel. J.D. Hospitality faciliteert diverse trainingsprogramma’s voor bartenders van elk niveau. Cocktails maken kan iedereen! Maar bij het vak bartender komt veel meer kijken dan mooie drankjes maken. Omgang met de gasten, efficiëntie, hygiëne, geschiedenis is een belangrijk onderdeel, drankkennis, etiquette,  juiste manier van serveren, klacht afhandeling, de klassiekers, luisteren naar de wensen van de gast, zijn allemaal essentiële onderdelen die te behandelen zijn via ons trainingsprogramma.  Er zijn verschillende onderwerpen die uiteraard getraind kunnen worden om de bartender de vele facetten van dit prachtige vak eigen te maken.

CONSULTANCY

Wilt u in uw horeca zaak uw gasten cocktails aan kunnen beiden? Of wilt u een stapje verder met het niveau van de cocktails? Dat is allemaal mogelijk. Naast een personeel training kunnen wij ook een gepersonaliseerde cocktail kaarten voor u ontwikkelen. Van instagrammable cocktails tot snel en efficiënte goed uitziende mix drankjes. Uw wens is onze opdracht. Graag ga ik met u om de tafel wat de mogelijkheden zijn, en uiteraard aansluit bij uw concept.

REVIEWS

 • Avatar Nienke L. ★★★★★ een jaar geleden
  Hebben voor klanten en prospects een Round Table x Cocktail Workshop georganiseerd. J.D Hospitality verzorgde de cocktail workshop. Er is de tijd genomen om een box op maat te maken en bij elke stap werd er meegedacht. Erg fijne samenwerking en super … Lees meer cocktails! Leuk gepresenteerd door Jan Dirk. Ik ga nog een box bestellen puur voor mezelf!
 • Avatar Arjan Holtkamp ★★★★★ een jaar geleden
  Gisteren hadden we met de collega’s van Calvin Klein een online workshop van JD.
  Vol overgave, passie en enthousiasme legt hij het goed en duidelijk uit, je cocktail kan niet mislukken! Tussendoor vertelt hij ook wat leuke wetenswaardigheden zoals waar
  … Lees meer de naam cocktail vandaan komt.
  Echt een aanrader!!
 • Avatar Daan Folkerts ★★★★★ een jaar geleden
  De cocktailboxen van JD Hospitality zijn by far de beste cocktails die je thuis kan maken. De cocktailbox is zorgvuldig samengesteld met zelfgemaakte siropen, de dranken en de garnituren voor iedere cocktail. Alles wat je nodig hebt voor een gezellige … Lees meer avond met een leuke activiteit (lekkere cocktails shaken). Het enige wat je hiervoor nodig hebt is genoeg ijs, leuk gezelschap en natuurlijk een cocktailbox van JD.
  Ga zo door kerel!!!

 • J.D. Hospitality
 • Kerkstraat 40
  6006 KP, Weert
 • Nederland
  +316 3620 3930
 • info@jdhospitality.nl