DIENSTEN

cocktails schenken

COCKTAIL CATERING

J.D. Hospitality is constant bezig met de passie omtrent gastronomy & cocktails. Deze professionele kennis wordt gebruikt om cocktail catering in totaalpakketten aan te bieden of te personaliseren naar de wens van de gast. U kunt denken aan het verzorgen van barren, representatieve bartenders, glaswerk en uiteraard de mooiste producten en dranken. (til uw evenement naar een hoger niveau met J.D. Hospitality). Door de passie in o.a. cocktails kunt u altijd rekenen op een bijzonder, gedifferentieerd en succesvol evenement.

COCKTAIL WORKSHOPS

Wat is er nou leuker dan op een vrijgezellen feestje, verjaardag, bedrijfsactiviteit zelf uw eigen cocktails te maken? Uzelf, iemand anders of personeel belonen met een heerlijke cocktails is bij ons mogelijk op locatie. Wij verzorgen gehele workshops, van shakers, tot glaswerk, korte interessante presentatie en dan snel zelf aan de slag. Personaliseren omtrent de wensen van de gast is vanzelfsprekend en een leuke activiteit gegarandeerd 😉

cocktail workshop
Personeels training

PERSONEEL TRAININGEN

Het succes van elke bar/horeca zaak zit hem in het personeel. J.D. Hospitality faciliteert diverse trainingsprogramma’s voor bartenders van elk niveau. Cocktails maken kan iedereen! Maar bij het vak bartender komt veel meer kijken dan mooie drankjes maken. Omgang met de gasten, efficiëntie, hygiëne, geschiedenis is een belangrijk onderdeel, drankkennis, etiquette,  juiste manier van serveren, klacht afhandeling, de klassiekers, luisteren naar de wensen van de gast, zijn allemaal essentiële onderdelen die te behandelen zijn via ons trainingsprogramma.  Er zijn verschillende onderwerpen die uiteraard getraind kunnen worden om de bartender de vele facetten van dit prachtige vak eigen te maken.

CONSULTANCY

Wilt u in uw horeca zaak uw gasten cocktails aan kunnen beiden? Of wilt u een stapje verder met het niveau van de cocktails? Dat is allemaal mogelijk. Naast een personeel training kunnen wij ook een gepersonaliseerde cocktail kaarten voor u ontwikkelen. Van instagrammable cocktails tot snel en efficiënte goed uitziende mix drankjes. Uw wens is onze opdracht. Graag ga ik met u om de tafel wat de mogelijkheden zijn, en uiteraard aansluit bij uw concept.

cocktail consultancy
merk activaties

Merk activaties

J.D. Hospitality is een betrouwbare partner om je product actief te promoten in de markt. Of dit nu een beurs, festival of een restaurant activatie is,
wij gaan er mee aan de slag! Wij bieden ondersteuning met onze professionele bartenders om een nog grotere en positieve impact te creëren bij jullie doelgroep. Ook denken wij als partner graag mee over het concept van de activatie.

Met gastvrijegroet,

COCKTAILBOXEN

De kracht van de box zit hem niet alleen in de cocktails, maar juist ook in de “ervaring”. Het is een leuke activiteit om samen te doen en is daarom ook super geschikt als cadeautje/relatiegeschenk.

cocktailboxen