COCKTAILS WORKSHOPS CATERING CONSULTANCY SCROLL DOWN VOOR MEER INFO

ONZE DIENSTEN

CATERING

J.D. Hospitality is constant bezig met de passie omtrent gastronomy & cocktails. Deze professionele kennis wordt gebruikt om catering in totaalpakketten aan te bieden of te personaliseren naar de wens van de gast. U kunt denken aan het verzorgen van barren, representatieve bartenders, glaswerk en uiteraard de mooiste producten en dranken. (til uw evenement naar een hoger niveau met J.D. Hospitality). Door de passie in o.a. cocktails kunt u altijd rekenen op een bijzonder, gedifferentieerd en succesvol evenement.

COCKTAIL WORKSHOPS

Wat is er nou leuker dan op een vrijgezellen feestje, verjaardag, bedrijfsactiviteit zelf je eigen cocktails te maken? Jezelf, iemand anders of personeel belonen met een heerlijke cocktails is bij ons mogelijk op locatie. Wij verzorgen gehele workshops, van shakers, tot glaswerk, korte interessante presentatie en dan snel zelf aan de slag. Personaliseren omtrent de wensen van de gast is vanzelfsprekend en een leuke activiteit gegarandeerd 😉

PERSONEEL TRAININGEN

Het succes van elke bar/horeca zaak zit hem in het personeel. J.D. Hospitality faciliteert diverse trainingsprogramma’s voor bartenders van elk niveau. Cocktails maken kan iedereen! Maar bij het vak bartender komt veel meer kijken dan mooie drankjes maken. Omgang met de gasten, efficiëntie, hygiëne, geschiedenis is een belangrijk onderdeel, drankkennis, etiquette,  juiste manier van serveren, klacht afhandeling, de klassiekers, luisteren naar de wensen van de gast, zijn allemaal essentiële onderdelen die te behandelen zijn via ons trainingsprogramma.  Er zijn verschillende onderwerpen die uiteraard getraind kunnen worden om de bartender de vele facetten van dit prachtige vak eigen te maken.

CONSULTANCY

Wilt u in uw horeca zaak uw gasten cocktails aan kunnen beiden? Of wilt u een stapje verder met het niveau van de cocktails? Dat is allemaal mogelijk. Naast een personeel training kunnen wij ook een gepersonaliseerde cocktail kaarten voor u ontwikkelen. Van instagrammable cocktails tot snel en efficiënte goed uitziende mix drankjes. Uw wens is onze opdracht. Graag ga ik met u om de tafel wat de mogelijkheden zijn, en uiteraard aansluit bij uw concept.

  • J.D. Hospitality
  • Tuurkesweg 13
    6006SG, Weert
  • Nederland
    +316 3620 3930
  • Jandirk.hospitality@gmail.com