logo JD Hospitality

J.D. COCKTAILBOX #6

Het idee voor cocktailboxen is ontstaan tijdens de Covid-19 situatie. Wij vinden het belangrijk dat we altijd van mooie cocktails kunnen genieten, ook als we even niet of nauwelijks de horeca in kunnen in deze, toch bizarre tijden. Het leven is te kort voor matige drankjes en met deze box en de professionele instructievideo’s, maakt u binnen no-time zelf de prachtigste top cocktails voor je vrienden en familie.

De kracht van de box zit hem niet alleen in de drankjes, maar juist ook in de “ervaring”. Het is een leuke activiteit om samen te doen en is dus ook super geschikt als cadeautje. Bijkomend voordeel is dat wanneer u hem cadeau geeft, uzelf ook mee kan genieten.

Om de cocktail boxen een eigen draai te geven maken wij al de siropen zelf. Dit geeft een extra dimensie aan de cocktails, net zoals in een cocktailbar, maar dan thuis. In de boxen vindt je verschillende “sets” aan cocktails. Van klassiekers tot twists op klassiekers tot zelf bedachte cocktails.

 

cocktailbox

De sets zijn normaliter ingedeeld dat er een frisse cocktail, wat complexere en een wat zoetere cocktail in zit. Voor ieder wat wils.

In een J.D. Cocktailbox vindt u;
– Alle ingrediënten voor 6 cocktails (3×2) afhankelijk van welke box.
–  Professionele instructievideo’s
– Een RVS cocktail shaker
– Huisgemaakte siropen
– Vers fruit & citrus

Zie hier bijgevoegd de introductie video van Cocktailbox #6.

Het enige wat u nodig heeft als u een box aanschaft is;
– +/- 1 kg ijsblokjes
– Glaswerk
– Snijgerij

De kosten voor een J.D. Cocktailbox #1 zijn €59,95 – incl RVS  shaker excl. verzendkosten.

Mochten er nog vragen zijn, twijfel niet en contact mij gerust.

Met gastvrije groet,

Jan Dirk Huijser van Reenen
J.D. Hospitality

COCKTAILBOX #6 BESTAAT UIT DE VOLGENDE COCKTAILS:

Default Image Alt Text

Tommy's Margarita

Default Image Alt Text

Holiday in a Glass

Default Image Alt Text

Netflix & Chill

J.D. COCKTAILBOX #6 – TOMMY’S MARGARITA

Zie hier bijgevoegd de instructievideo van de “Tommy’s Margerita” Cocktail.

De Tommy’s Margarita blijft denk ik toch wel 1 van mijn all-time favourites! Ik hoop dat jullie er net zo veel plezier aan beleven als ik. Hopelijk gaan jullie ook meer genieten van tequila’s en wie weet straks ook mezcal. Het kan namelijk een heel mooi destillaat zijn en er zijn fantastische producten van op de markt.

En vergeet uiteraard niet te glimlachen tijdens het shaken.

Cheers!

COCKTAILBOX #6 – HOLIDAY IN A GLASS

Zie hier bijgevoegd de instructievideo van de “Holiday in a Glass” cocktail.

Ik wilde graag een biercocktail ontwikkelen, maar ook leuke twist op de Pornstar Martini. Zo werd “Holiday in a glass” geboren. Met een mooie rum voor de diepgang en afgetopt met een Corona Extra biertje. Een redelijk fris biertje wat extreem lekker is samen met o.a. de passievrucht en huisgemaakte vanillesiroop wat ook in deze cocktail gaat.

Heel veel plezier met het drinken, maar vooral ook met het maken van de cocktail.

P.s. niet vergeten te lachen tijdens het shaken natuurlijk.

J.D. COCKTAILBOX #6 – NETFLIX & CHILL

Dit blijft een leuke cocktail!  Niet alleen een feestje voor uw ogen, maar daarnaast ook heerlijk. Vooral interessant om de zoute popcorn te eten terwijl u de wat zoetere cocktail drinkt. Zo is een garnering ook nog eens functioneel.

Wij zijn benieuwd naar jullie creaties dus tag ons gerust op insta @jan.dirk.hospitality

Veelgestelde vragen (F.A.Q.)

Hoe lang van te voren een bestelling plaatsen?

Het liefst horen wij zo vroeg mogelijk wanneer jullie een cocktailbox wensen. Minimaal twee werkdagen van te voren. Mochten wij eerder een J.D. Cocktailbox kunnen faciliteren dan doen wij dat uiteraard.

Verzendkosten / Bezorging

Verzenden met Track&Trace (PostNL) à 7,50 of kosteloos ophalen in Weert.

Post-NL levert uit ervaring 9/10 keer de volgende dag. Wij doen alleen uitspraken wanneer wij de cocktailbox op de post doen. Op dezelfde dag dat wij de cocktailbox op de post hebben gedaan, krijgen jullie automatisch ‘s avonds een e-mail van PostNL met de Track&Trace code. Hiermee kan je zelf de J.D. cocktailbox volgen of laten bezorgen bij een afhaalpunt bij jullie in de buurt.

Hoe zit het met de houdbaarheid van de cocktailboxen?

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. De cocktailboxen zijn daarom voorzien van verschillende verse en huisgemaakte ingrediënten zonder conserveringsmiddelen. Wij adviseren de aangegeven ingrediënten dan ook thuis in de koelkast te bewaren (dit staat allemaal netjes op de folder vermeld). Door de verse producten smaken de cocktails het beste wanneer ze binnen een week na bezorging geconsumeerd worden.

 

Is de cocktailshaker inbegrepen?

Gezien wij luxe cocktailboxen faciliteren zijn al onze cocktailboxen standaard voorzien van een RVS cocktail shaker. Stel je wilt geen cocktailshaker kan je dit aangeven in het webformulier onder het opmerkingen veld en wordt er 5 euro van de prijs afgehaald.

Benodigdheden / Wat heb ik thuis nodig?

Per cocktailbox +/- 1 kilo ijsblokjes, snijplank, mesje, glaswerk en een theedoek. Voor sommige boxen nog een theelepel of eieren. Dit is allemaal terug te vinden op de desbetreffende cocktailbox pagina.

Voor hoeveel personen is een Cocktailbox?

In eerste instantie is een cocktailbox ontwikkeld met de gedachte dat 2 personen 3 verschillende cocktails kunnen maken, samen, als een activiteit/ervaring. Wij kunnen echter niet adviseren voor hoe veel personen 1 cocktailbox is. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het met 6 personen te delen

1-3 cocktails / gepersonaliseerde cocktailboxen

Op dit moment is het niet mogelijk om voor oneven aantallen een box te maken. Als de vraag erg toeneemt kunnen we werken aan een oplossing.

Gepersonaliseerde inhoud van een box is op bespreking mogelijk maar niet standaard. We werken met een totaalproduct waarvoor bijvoorbeeld instructievideos gemaakt moeten worden. We kunnen daardoor niet altijd aan alle wensen voldoen.

Stel je wilt bijvoorbeeld een cocktailbox met 6 Pornstar Martini’s is dit in overleg mogelijk.

Online cocktailworkshop

Wil jij bijvoorbeeld met je hockeyteam, vriendengroep of bedrijf een live online cocktailworkshop? Dit behoort ook tot onze mogelijkheden! Er bestaat dan de mogelijkheid om samen te kijken naar welke cocktails het beste aansluiten bij de groep en de vormgeving van de cocktailworkshop. Interesse? Neem gerust contact op via het contact formulier en wij nemen z.s.m. contact met jullie op.

Persoonlijk bericht / kaartje toevoegen?

Stel je stuurt een cocktailbox naar iemand toe als cadeautje, kunnen wij kosteloos een geschreven kaartje er voor je bij doen. Graag tekst in webformulier invullen dan verzorgen wij de rest 😉 Gaat de box eerst naar jouw eigen adres? Dan kan er ook een blanco kaartje bij.

Duurzaamheid - No planet B

De doos van deze Cocktailbox is volledig recyclebaar en voor 70% vervaardigd uit gerecycled

papier. Deze flyer is gemaakt van 100% gerecycled papier. De opvulling is 100% Bio houtwol. We gebruiken voor onze cocktailboxen alleen kartonnen, papieren, tarwestro of bamboo rietjes. We zijn er al in geslaagd om van kunstof vacuümzakken over te stappen naar

duurzame herbruikbare flesjes, maar we blijven kijken naar betere oplossingen en innoveren.

Heb je een goed idee om deze boxen nog duurzamer te maken, laat het ons gerust weten. We hebben tenslotte maar een aarde!

Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op.